skip to Main Content
maandag / vrijdag : 09:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:00

Diensten

APK

De APK keuring is een jaarlijks terugkerende keuring waar de meeste automobilisten in Nederland bekend mee zijn. Deze keuring is in Europa wettelijk verplicht en ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, of bedrijfsauto’s  jaarlijks laten keuren. Tenminste, als de auto drie jaar of ouder is.

Garage Autosevice Hoofddorp is een keuringsstation dat door de RDW erkend is. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijke keuring. Geen onnodige reparatie en hoge kosten.

U kunt met of zonder een afspraak langs rijden !

Reparatie en onderhoud diensten van uw personen of lichte bedrijfswagens

Met een goed en regelmatig onderhouden auto kunt u flink besparen op onnodige reparatiekosten. Bij Autoservice Hoofddorp kunt u terecht voor al uw onderhoud en  reparatie van personen – lichte bedrijfswagens volgens fabrieksvoorschriften  en onderhoudswerkzaamheden. Autobedrijf Autoservice Hoofddorp maakt hierbij alleen gebruik van materialen van topkwaliteit.

Auto diagnose specialist
Autoservice Hoofddorp beschikt over uitgebreide diagnose- en testapparatuur. Dit maakt het mogelijk om efficiënt te werken en het probleem snel te verhelpen.

Bel 023 737 0004 of vul het onderstaande formulier in
Gratis reparatie advies? Neem contact op.

  Software tuning

  Elke auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard aansturingssoftware. Deze aansturingssoftware is in de meeste gevallen ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende motor ontwikkeld. Tuning Service Hoofddorp benut deze marge door de parameters van software meer ideaal op elkaar af te stemmen, ofwel te optimaliseren. Na de aanpassing over “chiptuning software“. Deze meer ideale afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel.

  Bij motoren met turbo of een andere laaddrukverhoging levert dit een verbetering op van 20 tot 40%. Bij motoren zonder turbo levert optimalisatie van het motormanagement een vermogenswinst op van ongeveer 10%. Een ander aspect dat als een groot voordeel wordt gezien is dat de motor na een optimalisatie een stuk levendiger wordt en sneller op gaspedaalbewegingen reageert.

  U kunt onze website bezoeken voor meer details en de kosten over software tuning.

  Airco service

  Airco systemen dienen jaarlijks gecontroleerd te worden op de werking ervan. Het aircosysteem bevat koudemiddel die ervoor zorgt dat de auto koelt. Jaarlijks heb je zo een 10%/20% verlies daarvan. Als de vullingsraad te weinig is resulteert dat aan een te weinig tot geen koelvermogen. Wij bieden een airco onderhoudsbeurt aan en doen ook de reparatie van een defecte airco systeem.

  Gratis Airco check
  Als u wilt weten of uw airco nog goed werkt, kom dan langs of bel voor een aircocheck. Wij controleren de werking van uw airco en meten of de uitstroom temperatuur nog voldoende koel is. Indien wij problemen constateren geven wij advies en overleggen wij met u hoe we dit gaan verhelpen.

  Schade en taxatie

  Schade aan uw voertuig? Wij regelen het verder! De schade wordt getaxeerd en hersteld op korte termijn zodat u weer gauw op weg kunt.

  Diagnose

  Tegenwoordig bevatten de voertuigen zeer veel elektronica. Dit niet alleen in de motorruimte, maar overal waar te bedenken valt.

  Denk bijvoorbeeld hierbij aan stoelen, stuur, kachel, instrumenten paneel etc… Elk component heeft ieder zijn eigen regel apparaat. Dat kunt u zien als kleine computers die continue met elkaar communiceren. De communicatie loopt via de data kabels en zelfs daarin zijn verschillende smaken in te vinden. Zoals canbus, linbus en mostbus.

  Als het allemaal goed functioneert is het prima. Toch kunnen er diverse storingen in voorkomen. Zoals een defecte sensor, regelapparaat of een kabelbreuk. Wij als Autoservice Hoofddorp zijn gespecialiseerd in het opsporen van deze storingen en verhelpen daarvan. Dit mededoor ervaren diagnosespecialisten die wij in huis hebben.

  Gratis haal en breng service

  Autoservice Hoofddorp beschikt over een haal- en brengservice voor uw auto. Voor meer informatie over deze service kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

  APK

  Onderhoud

  Reparaties

  Tuning service

  Diagnose