skip to Main Content
maandag / vrijdag : 09:00 - 18:00
zaterdag : 10:00 - 17:00

Over ons

Autoservice Hoofddorp is een full service garage in Hoofddorp waar wij u graag van dienst zijn. Door ons vakkundig personeel, een hoog serviceniveau en strenge kwaliteitscontrole bent u bij Autoservice Hoofddorp  zeker van een goed resultaat.

De persoonlijke benadering en informele sfeer zorgen ervoor dat klanten zich snel thuis voelen. De grote aandacht die Autoservice Hoofddorp voor kwaliteit en service hebben, maakt een belangrijk verschil. De moderne auto vereist goed opgeleide monteurs, die doelgericht te werk gaan. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding en training van onze monteurs. En werken zoveel  mogelijk milieubewust.

Ons team bestaat uit professionele ervaren monteurs met een sterk technische achtergrond  die u graag van dienst zijn. Autoservice Hoofddorp verricht alle mogelijke reparaties en onderhoud aan uw auto. Door uitstekende investeringen in onze werkplaats en onze vakmensen zijn wij in staat een goede service te verlenen. Onze werkplaats voldoet aan alle eisen welke is ingericht met de modernste apparatuur. In combinatie met de expertise van onze ervaren monteurs zijn wij in staat elke reparatie snel en deskundig uit te voeren.

Bel 023 737 0004 of vul het onderstaande formulier in
Gratis reparatie advies? Neem contact op.

  Garantie

  Bij Autoservice Hoofddorp krijgt u minimaal 6 maanden garantie op elke reparatie en onderhoud met behoud van fabrieksgarantie.

  Fabrieksgarantie

  Behoudt uw fabrieksgarantie bij Autoservice Hoofddorp.

  Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Autoservice Hoofddorp behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie blijft bij ons officieel geldig omdat:

  • Wij werken volgens de Europese wetgeving.
  • Wij volgen de voorschriften van de fabrikanten.
  • Wij werken met de beste A merk onderdelen van de bekende grossiers en originele onderdelen.

  APK

  Onderhoud

  Reparaties

  Tuning service

  Diagnose